Зеленський відвідав новозбудовану школу на Ковельщині

Зеленський відвідав новозбудовану школу на Ковельщині
Фото ІА «Волинські Новини»

Під час візиту в новозбудовану школу на Ковельщині місцеві жителі принесли Володимиру Зеленському гарбуза і плакат з фразою-нагадуванням про обіцянку підвищити зарплати бюджетникам.

Гарант прибув на Волинь вже вдруге за три місяці. З годинним запізненням він прилетів на аеродром президентським бортом, там пересів на вертоліт і ним полетів в село Вербка Ковельського району інспектувати відремонтовану школу. Разом з ним – керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та його заступник Кирило Тимошенко, пише ІА «Волинські Новини».

Журналістів не пустили на захід за участю президента, тому місцеві жителі та журналісти чекали його під воротами. Місцеві принесли на місце зустрічі гарбуз, як символ відмови, а також плакат з фразою «Приїхав за голосами? Де зарплати $4000?». Нагадаємо, під час президентської кампанії саме таку можливу зарплату для вчителів озвучили експерти команди Зеленського, щоправда потім повідомили, що це – помилка в розрахунках.



Двом місцевим жителям вдалось коротко поспілкуватись з президентом. Зокрема, йому розповіли про проблеми інституту раку та відсутність дорожнього покриття до школи-довгобуду в селі Стобихівка Камінь-Каширського району.

Після чого президент в супроводі кортежу покинув територію. В сьогоднішній його програмі – зустріч з головами ОТГ та інспекція дороги.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на маршрути виїхали два нові тролейбуси
Наступна новина Зеленський та Єрмак приїхали обідати в один із закладів Ковеля
Останні новини
Схожі новини