Лідер «Фіолету» не виграв премії за найгірший опис сексу

Лідер «Фіолету» не виграв премії за найгірший опис сексу
Премію «Золотий хрін» дають за найгірший опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури

У Києві визначили переможця премії «Золотий хрін», яка вручається за найгірший опис сексу в сучасній українській літературі. Перемогу здобула українська письменниця Люко Дашвар.

Про це повідомляє ВВС.

Нагадаємо, на премію «Золотий хрін» був також номінований роман співака і письменника Сергія Мартинюка «Капітан Смуток».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Та пох!» – Сергій Мартинюк про номінацію за найгіршу сцену сексу

Журі, до складу якого увійшли журналістка і засновниця проекту «Рагу.лі» Тетяна Микитенко, літературні критики Юрій Володарський і Тетяна Трофименко, письменниця Анна Магліон і журналістка, блогерка Вероніка Новікова, відзначили уривок з роману Люко Дашвар «Ініціація»:

«...Підлога - за постіль: до такого блиску вичистили її власними тілами –раділа й сяяла. Вікна – броня: рекламу можна знімати про такі вікна. Подвійний склопакет, абсолютна звукоізоляція, і то таки правда: вже як Тася стогнала під Перегудою, а знадвору того ніхто не почув.

І хоч Павло впорався швидше, ніж сподівався, та не відкинувся на спину, як зазвичай, не закурив, аби насолодитися розслабленням, яке завжди відчував після сексу, – притулився до розпеченої Тасі: набратися від неї сили, відчути здатність підкорити жінку ще раз. Ще!»

Всього на перемогу претендували вісім номінантів. Окрім Люко Дашвар і Сергія Мартинюка, це Юрій Винничук, Олександр Денисенко, Петро Крижановський, Андрій Цаплієнко, Дмитро Білий, Христя Венгринюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія з фотографією радянського солдата з Волині: родичі знайшлися
Наступна новина Всесвітньо відомий «Щедрик» у виконанні рятувальників. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини