«Та пох!» – Сергій Мартинюк про номінацію за найгіршу сцену сексу

«Та пох!» – Сергій Мартинюк про номінацію за найгіршу сцену сексу
Сергій Мартинюк (фото - ij.ogo.ua)

Лідер гурту «Фіолет», письменник Сергій Мартинюк прокоментував той факт, що його книга «Капітан Смуток» номінована на премію «Золотий хрін» за найгірший опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури у 2018 році. 

Нагадаємо, таку премію в Україні збираються вручати вдруге.

«Та пох!))  Мене це мало цікавить» - сказав Сергій Мартинюк у відповідь на прохання прокоментувати таку номінацію. Автор додав, що більше йому з цього приводу сказати нічого.

Наведемо фрагмент сцени сексу, яку організатори премії «Золотий хрін» вважають однією з найгірших у 2018 році:

"Аня рвучко підсунулась ближче. Я відчув, як гаряча рука дівчини пірнула під мою футболку, як її прудкі пальці лоскітливо пробіглися грудьми. Рука ковзнула нижче, не без зусиль прорвалась за пояс — і мої вітрила гранично напнулись: довгі, гріхопам’ятні роки в бухті очікування віщували надто поспішний вихід у море бажаного. Ця більш ніж красномовна реакція потішила дівчину, і вона міцно притислась до мене оголеними грудьми.

Крапка. Абзац. Фініш — старт. Апогей — народження. Пік — початок. Смерть — життя. Джомолунгма, Кіліманджаро й Канченджанґа разом. Я тримався, але того, що відбувалося, більше не розумів...".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРЕМІЮ ЗА ПОГАНИЙ СЕКС В УКРАЇНСЬКІЙ ЛІТЕРАТУРІ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рух «Справедливість» висунув Валентина Наливайченка кандидатом у президенти
Наступна новина На Волині сільський голова за хабар дозволив повирізувати ялинки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини