Мер Луцька зустрівся з Героєм України – льотчиком, який збив з літака 5 іранських шахедів

Мер Луцька зустрівся з Героєм України – льотчиком, який збив з літака 5 іранських шахедів

20 грудня Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з Вадимом Ворошиловим — одним з найкращих українських пілотів-винищувачів з позивним KARAYA.

Про це інформує Луцька міська рада. 

Вадим до Луцька разом з дружиною приїхав у 2018 році. Відтоді, як до нашого міста перебазувалась 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації.

Ігор Поліщук від себе особисто, від усіх лучан та українців подякував льотчику за його героїзм у небі над Вінниччиною 12 жовтня, коли Вадим під час бойового завдання знищив п’ять ворожих дронів, а пошкоджений літак вивів за межі населеного пункту.

За цей вчинок Указом Президента України майору Вадиму Ворошилову присвоєно звання Герой України з врученням ордена “Золота Зірка”.

“Будучи в такому молодому віці, мати мужність та такий професійний досвід, і поступати так, як Ви, - це не багатьом дано. Щиро дякую Вам та бажаю й надалі хорошої служби”, - зазначив міський голова.

У свою чергу, Вадим Ворошилов подякував Ігорю Поліщуку за всебічну допомогу військовій частині, де він служить, та запевнив, що попереду лише перемога України.

З нагоди зустрічі Ігор Поліщук вручив Герою України Вадиму Ворошилову подяку міського голови та сувеніри із символікою нашого міста.

Читайте також: Герой України, який служив у Луцьку, розповів, як збив 5 шахедів і не дав впасти літаку на будинки


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україну повернули хлопця, який 8 місяців жив у прийомній сім’ї в росії. ФОТО
Наступна новина Вигідні ставки спорт онлайн в Україні
Останні новини
Схожі новини