«Світязь міг би стати українським Лас-Вегасом», - власник луцького турагентства Богдан Климчук

«Світязь міг би стати українським Лас-Вегасом», - власник луцького турагентства Богдан Климчук
Центральний пляж на озері Світязь

Власник луцького туристичного агентства «Патріот» Богдан Климчук вважає, що Світязь не може стати класичним «купальним» курортом через короткий сезон. Натомість там варто подумати про оздоровлення і азартні розваги.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому».

«Для мене загадка, чому на Світязі ніхто не практикує систему all inclusive (все включено, - ред.). Я більше, ніж впевнений, що це підтягнуло б велику частину клієнтів. Зрозуміло, що спочатку люди будуть намагатись винести алкоголь чи набирати багато дорогої їжі. Цю проблему можна вирішити, як в Китаї – поставити камери і таблички з умовним змістом: «Якщо залишив на тарілці більше, ніж 100 грам їжі, штраф такий то». Люди тоді краще поводяться», - переконаний підприємець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Світязі зробили 30% каналізації та «прокачали» центральний пляж. ФОТО

«Більшим курортом, ніж є, Світязь не стане. Там сезон надто короткий. Натомість можна його зробити міжнародним центром оздоровлення, розваг. Це може бути український Лас-Вегас. А купання – як бонус. Я би зробив його особливою зоною, де дозволені азартні ігри», - розповів Богдан Климчук.

Також він вважає, що зараз ціни на Світязі зависокі.

«500 гривень з людини за ніч за той рівень сервісу – це забагато. І ті номери, які вони називають люксом, зовсім такими не є. За ці гроші літом можна спокійно взяти хороші апартаменти в Албанії, Хорватії, Чорногорії», - сказав очільник турагентства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині понад 600 відпочинкових «родзинок» в лісах. Розповіли про найкомфортніші
Наступна новина У Центральному парку Луцька поставили ліхтар з літаком
Останні новини
Схожі новини