У Києві обговорили стан реформування лісового господарства. ВІДЕО

У Києві обговорили стан реформування лісового господарства. ВІДЕО

Для Волині, як для лісового регіону, важливі зміни в державній політиці щодо лісового господарства.

Такі зміни обговорювали днями у Києві, де відбувся Національний діалог «Реформування лісового господарства: перспективи та наслідки», – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. 

За круглим столом національного університету біоресурсів та природокористування зібрались керівники галузі, міжнародні партнери та науковці.

Питання реформування та розвитку лісового господарства активно обговорюється останніми рокамт, каже заступник Голови Держлісагентства України Володимир Бондар. Моделі реформування розроблялися різні.

Читати також: Реформа лісового господарства має бути виваженою, – Володимир Бондар

Лісова галузь гостро потребує програмного документа, який би визначав позицію держави щодо лісів, їх значення та напрямки розвитку лісового господарства.

Заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар зазначив, що в Україні розроблені та подані до Парламенту відповідні законопроекти про створення Фонду розвитку лісового господарства.

Читати також: Депутат в темі - Володимир Бондар: Мораторієм на експорт кругляка ми стимулюємо банальне лісопиляння

За словами Володимира Бондара, Президент України у своєму указі дав доручення створити такий фонд в Україні. Проекти законів вже в Парламенті. І слово - за депутатами. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі Згорани на Волині – містична феєрія «У ніч на Івана Купала»
Наступна новина Архітектор Львова розповів про розвиток міста та розбудову інфраструктури
Останні новини
Схожі новини