Реформа лісового господарства має бути виваженою, – Володимир Бондар

Реформа лісового господарства має бути виваженою, – Володимир Бондар
джерело фото: Facebook

Реформа лісового господарства має бути виваженою та враховувати національну специфіку.

Про це заявив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар під час відкриття національного діалогу «Реформування лісового господарства: перспективи та наслідки», – йдеться на сторінці ДАЛРУ у Facebook.

«Протягом довгого періоду часу лісова галузь України була закритою для суспільства внаслідок специфіки лісогосподарського виробництва. Але для лісівників надважливо як вміти комунікувати, так і бути почутими», – зазначив Бондар.

«Зараз лісова галузь стоїть на порозі суттєвих змін і від виваженої позиції на всіх рівнях у галузі та в суспільстві залежить майбутнє лісового господарства та екологічна стабільність держави. Під час вироблення моделі реформування головне не втратити ті напрацювання лісівників, які вироблялися протягом багатьох років. До того ж, реформа має бути виваженою та враховувати національну специфіку. Сподіваюся, що сьогоднішній захід, який є другим міжнародним діалогом в Україні і першим з питань реформування, допоможе наблизитися до розроблення фахової реформи», – переконаний він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Володимир Бондар розповів про питання національної визначеності


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смерть від комара: вчені попередили про страшний вірус
Наступна новина На вечірці у луцькому клубі даруватимуть квитки на Lux FM Party Tour
Останні новини
Схожі новини