Як волинським медикам вручали ключі від нових автомобілів. ВІДЕО

Як волинським медикам вручали ключі від нових автомобілів. ВІДЕО
Легкові автомобілі марки Peugeout 301. Скріншот із відео

Для медиків первинної ланки Волині вручили 23 нові автомобілі.

Про це інформує Сфера-ТВ.

Нагадаємо, урочиста подія відбулася 3 січня 

Водії центрів первинної медико-санітарної допомоги приїхали з районів Волині до Луцька, аби прямо тут випробувати новий робочий транспорт.

Легкові автомобілі марки Peugeout 301 для перевезення медичного персоналу, лікарських засобів та медичного обладнання придбали у співфінансуванні відповідного Субпроекту зі Світовим Банком. 

Відповідно до розподілу, затвердженого головою Волинської ОДА Олександром Савченком, легковики отримали 18 центрів первинної медико-санітарної допомоги.

Очільник виконавчої влади області сам передавав ключі представникам з різних районів краю. У своєму виступі Олександр Савченко зазначив, що починати новий рік із таких значимих подарунків надзвичайно приємно. До того ж це вкотре підтверджує, що реформи – це не просто вказівки на паперах, а реальні кроки.

Тішаться такими подарунками і голови районних адміністрацій, і головні лікарі, і водії. Голова Ратнівської РДА Андрій Харлампович висловив подяку за реалізацію такого проекту, мовляв, нові автомобілі покращать якість надання медичних послуг в районі.

Авто для сімейних лікарів Волині були закуплені за ринковою ціною. Це лише перша партія, адже у цьому році заплановано придбати ще кілька десятків транспортних засобів.
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали прізвище сільського голови з Волині, який попався на хабарі
Наступна новина На Волині серед сміття знайшли єврейські надгробки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини