Якісні матеріали та потужна техніка: фірма «Спец Тех» готова до початку будівельного сезону

Якісні матеріали та потужна техніка: фірма «Спец Тех» готова до початку будівельного сезону

Не за горами початок будівельного сезону, і добрий господар уже міркує над тим, де взяти необхідні матеріали, а за потреби – й відповідну техніку.

Щоб заплановане будівництво чи господарські роботи відбулися вчасно та з якісними матеріалами, варто довіритися професіоналам.

ТОВ «Спец Тех» здійснює продаж сипучих будівельних матеріалів – щебеню різних фракцій, відсіву, піску, цементу, асфальту. Крім того, «Спец Тех» надає послуги спеціальною технікою для перевезення великогабаритних вантажів та практично для усіх видів будівельних робіт.

А віднедавна «Спец Тех» надає послуги також з виготовлення та ремонту тентів та каркасно-тентових конструкцій.

Читайте також: «Спец Тех»: техніка на всі випадки вашого будівельного життя

«Надаємо послуги екскаваторами, бульдозерами, а також у нас є різні вантажні автомобілі ЗІЛ, КамАЗ, КрАЗ, DAF, Volvo, Renault, якими можна перевозити вантажі масою від 5 до 42 тонн.

Маємо також транспорт, який перевозить негабаритні вантажі, – спеціальні платформи, лафети, які доставляють бульдозери, екскаватори. Можемо перевезти і комбайна за потреби чи будівельний вагончик. Також є платформа з маніпулятором, яку використовують для транспортування та навантаження цегли, блоків, бруківки, піддонів», - розповів директор ТОВ «Спец Тех» Іван Дорошенко.

За його словами, найчастіше спецтехніка потрібна будівельним фірмам, дорожникам, аграрним підприємствам, а також людям, які планують будівництво власного будинку, копання ставків, басейнів, розчищення територій.

Читайте також: Що потрібно знати, перш ніж копати котлован під будинок, ставок чи басейн

«Будь-яке будівництво, якщо не брати до уваги оформлення документів, починається саме з копання котлована. Наша техніка виконує особливі роботи не лише на Волині, а й за її межами. Зазвичай екскаватори «Спец Тех» орендують для великих об’ємів робіт, хоча трапляються випадки, коли вона потрібна і в приватному господарстві», - зауважив директор.

Окрім будівельних робіт, «Спец Тех» також залучався до ремонту доріг на Володимир-Волинський, Київ, Золочів, а влітку минулого саме завдяки цій фірмі центральний парк Луцька набув цивілізованого вигляду. Наразі у працівників «Спец Тех» чимало роботи із розчищенням територій від снігу.

Читайте також: «Спец Тех»: прибрати сніг з вулиць - не проблема. ФОТО

Не гайте часу! Якісну допомогу у втіленні Ваших будівельних задумів надасть «Спец Тех».

Орендувати необхідну техніку та придбати щебінь, пісок, цемент можна за адресою: с. Милуші, вул. Тарасова, 17.

Додаткова інформація за тел. (096)667-36-40, (050) 337-82-30


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати прийняли рішення, що замість McDonalds у Луцьку буде «Сквер авіаторів»
Наступна новина Рішення про підвищення цін на рекламу в Луцьку приймалося з порушеннями. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини