«Спец Тех»: прибрати сніг з вулиць - не проблема. ФОТО

«Спец Тех»: прибрати сніг з вулиць - не проблема. ФОТО

Взимку головною турботою комунальних служб є прибирання снігу та розчищення доріг та вулиць від снігових заметів. Коли ж комунальники не справляються або ж їх просто немає, що часто буває у сільській місцевості, до прибирання залучають спеціалістів із професійною технікою.

ТзОВ «Спец Тех», яке надає техніку в оренду для різного роду будівельних робіт, має у своєму «арсеналі» універсальні машини, які в тому числі можуть прибрати сніг з доріг та вулиць.

Крім того, віднедавна «Спец Тех» надає послуги з виготовлення та ремонту тентів та каркасно-тентових конструкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спец Тех»: техніка на всі випадки вашого будівельного життя

За словами директора ТзОВ «Спец Тех» Івана Дорошенка, їхній автопарк налічує три одиниці техніки для розчищення снігу. Крім цього, за потреби сніг можуть також вивезти з прибраної території.

«Ми очищуємо дороги загального користування, тобто не лише центральні шляхи, а й сільські вулиці, можемо розчистити і приватну територію», - наголошує Іван Дорошенко.

Цієї зими снігоочисні машини «СпецТех» вже були задіяні для розчистки снігу на території Княгининівської об’єднаної громади.

«В минулому році ми залучали «СпецТех» до розчистки снігу, цьогоріч вже заключаємо договір з ними. Бо, як показала минула зима, вони впоралися з тими ділянками дороги, які не могли розчистити інші фірми. Приміром, була заметена вулиця Черешнева, куди ми послали одного підрядника, потім іншого, а в результаті з масою снігу впорався лише «СпецТех». Місцеві жителі були вражені, бо, кажуть, що не пам’ятають часів, коли її чистили взагалі», - розповіла голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб.

Вона також повідомила, що цьогоріч заплановані меліоративні роботи в Зміїнці, які теж виконуватиме «Спец Тех».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Одна робота, одна дружина, одна собака», - луцький забудовник Руслан Вайман
Наступна новина Підприємство судиться з ЛПЕ через валідатори
Останні новини
Схожі новини