«Піккардійської Терції» у Луцьку: як минув ювілейний концерт. ФОТО

«Піккардійської Терції» у Луцьку: як минув ювілейний концерт. ФОТО

Вокальна формація «Піккардійська Терція» виступила в Луцьку у рамках ювілейного туру з нагоди 25-річчя.

Концерт відбувся 8 грудня в Волинському обласному муздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.



Зауважимо, напередодні свого 25-річчя «Терція» випустила ювілейний, 15-ий за рахунком, студійний альбом «Лети…», який і дав назву святковим концертам формації. Виступити з ним уже встигли в містах України, у США і Канаді, а тепер і в Луцьку.

На початку виступу музиканти сказали, що в Луцьку не були майже рік і подякували присутнім, що сьогодні разом з ними святкують ювілей формації.

Зі сцени музиканти виконували давно улюблені всіма пісні, такі як «Старенький трамвай» і інші. Аби глядачі могли виплеснути свої позитивні емоції, на сцені робили музичні паузи, аби глядачі доспівували ту чи іншу пісню. Звучали пісні українською та французькою мовами.



Також вони згадали про свого друга Андрія Кузьменка («Скрябіна»), який казав, що багато подорожуючи зрозумів - найкраще жити вдома, в Україні. Та заспівали його пісню «Шукав свій дім».

Глядачі не хотіли вілпускати артистів, тому бурхливими оваціями просили їх виступити на біс.

Учасники вокальної формації «Піккардійська Терція» завершили виступ піснею «Там у вишневому саду».

Довідково. У репертуарі «Піккардійської Терції» - понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз… На 95 відсотків це – україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма мовами.

Не менше вражає й географія виступів формації: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Австрія, Чехія, Канада, США, Велика Британія, Бельгія, Швейцарія і навіть Сингапур. У 2008-му році вокальна формація удостоїлася найпрестижнішої культурно-мистецької нагороди - Національної премії України ім. Т. Шевченка. У листопаді 2017 р. вокалісти гурту отримали звання заслужених артистів України.​​​​​​​
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ігор Гузь підтримує добровільне приєднання громад до міст обласного значення
Наступна новина Ремонт доріг, благодійні заходи та облаштування парку 900-річчя: рік депутата Петра Нестерука
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні