У WEST AUTO HUB завітав представник однієї з найбільших в Європі автомобільних компаній

У WEST AUTO HUB завітав представник однієї з найбільших в Європі автомобільних компаній

В рамках співпраці із компанією WEST AUTO HUB до Луцька приїхав  представник голландської компанії Story Auto Outlet Пол Хаген. Зустріч відбулася на території комплексу.

«Обидві компанії співпрацюють вже більше року. Раніше спілкувалися тільки по телефону, потім вирішили познайомитися. Спочатку ми поїхали в Голландію, а потім запросили Пола завітати до нас і познайомитися ближче», - розповідає керівниця компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку продають стильний Mercedes-Benz C 400. ФОТО

У рамках зустрічі Полу Хагену провели екскурсію комплексом та познайомили його з колегами з України, з якими раніше доводилося спілкуватися на відстані. Завдяки цій зустрічі Пол Хаген побачив, що компанія WEST AUTO HUB –  це молода проєвропейська компанія. Побачене  перевершило його очікування, тому надалі співпраця обох компаній буде відбуватися на ще вищому рівні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Яке авто вам підходить? Онлайн-тест

До речі, компанія Story Auto Outlet – одна з найбільших в Європі автомобільних компаній. Вона займається продажем нових та вживаних автомобілів. На їхньому майданчику є машини різних марок - Jaguar, Land Rover, Nissan, KIA та інші.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян попереджають про другу хвилю заморозків
Наступна новина В Україні через фальсифікацію заборонили популярний антисептик
Останні новини
Схожі новини