1 мільярд 400 мільйонів гривень на будівництво заводу, що вироблятиме боєприпаси. ВІДЕО

1 мільярд 400 мільйонів гривень на будівництво заводу, що вироблятиме боєприпаси. ВІДЕО

В Україні у 2018 році почнеться будівництво ще одного заводу, який вироблятиме боєприпаси старого зразка для Збройних сил України. Як повідомив міністр оборони України Степан Полторак, на проект виділили 1 мільярд 400 мільйонів гривень. Завод матиме високі технологічні можливості. Він поповнюватиме дефіцитні запаси старого зразка. А по мірі закупок нового озброєння – виготовлятиме боєприпаси і до них. Йдеться про калібр 155 міліметрів, якого раніше не було в Україні. Виробництво розпочнеться після того, як в Україні з'являться нові зразки озброєння. В результаті цей завод забезпечить безперервне постачання боєприпасів для ЗСУ. Наразі проблем із поставками немає.

Міністр оборони зазначив, що в Україні введено в програму із переходу до стандартів НАТО. Втім, оборонна промисловість досі перебуває у стадії стагнації. На засіданні уряду Прем'єр-Міністр запропонував керівнику "Укроборонпрому" підшукати собі нову роботу через заборгованість заробітної плати перед працівниками Миколаївського суднобудівного заводу.
Він спеціалізується на створенні усіх типів кораблів з масою корпуса до 28 тис тонн, яких потребують ВМФ України.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З'явились фото «космічної» багатоповерхівки у Луцьку
Наступна новина Топ-100 найкрасивіших жінок у відео
Останні новини
Схожі новини