38-річний лучанин зберігав удома наркотики та боєприпаси

38-річний лучанин зберігав удома наркотики та боєприпаси
Фото поліції Волинської області

Поліція знайшла удома в лучанина наркотики, гранату та чотири сигнальні ракети. Правоохоронці також з’ясували, що чоловік збував наркотичні речовини. 

Про це 26-го березня повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

Учора, 25 березня, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області під час перевірки оперативної інформації удома у 38-річного лучанина знайшли гранату Ф-1 та чотири сигнальні ракети.

Крім того, у нього вилучили амфетамін, канабіс, пристрій для вживання наркотиків, електронні ваги, зіп-пакети та мобільний телефон.

Боєприпаси поліцейські направили на дослідження. На місці події працювали спеціалісти вибухотехнічної служби ГУНП в області, слідчо-оперативна група поліції. А оперативники управління боротьби з наркозлочинністю встановили, що лучанин збував заборонені речовини методом «з рук в руки» на території міста.

Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше патрульні у Луцьку зупинили п’яного водія та знайшли наркотики у його пасажира. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під час виконання бойового завдання на Миколаївщині загинув військовий з Луцька
Наступна новина На Волині у п’яних водіїв вилучатимуть автомобілі для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини