Абсолютні рекорди, незабутні зустрічі і сюрприз для Луцька. «Бандерштат-2020» підбив підсумки

Абсолютні рекорди, незабутні зустрічі і сюрприз для Луцька. «Бандерштат-2020» підбив підсумки
Бандерштат-2020 (фото організаторів)

Прямі ефіри фестивалю українського духу Бандерштат-2020, який вперше відбувся в онлайн-форматі, сукупно зібрали 423 тисячі переглядів. Це абсолютний рекорд Бандерштату.

Про це повідомляють організатори.

І наголошують, що для глядачів усі ефіри фесту були і залишаються у вільному доступі.

Музичний лайв Бандерштату тривав 8 та 9 серпня. У прямому ефірі виступили кращі українські музиканти: гурти O.Torvald, БEZ ОБМЕЖЕНЬ, KARNA, Тартак, Фіолет, Тінь сонця, Kozak System, Entree, PANCHYSHYN, а також Іван Марунич.

Технічним забезпеченням музичного лайву займалася провідна українська компанія Zinteco. Режисери ефіру – Роман Муха і Олег Дубровський. Вперше музичну частину фестивалю можна було почути у прямому радіоефірі на радіо «Промінь».

Над традиційними гутірками фестивалю працювала команда відомого журналіста Романа Скрипіна, який був модератором цих зустрічей.

Гостями прямих ефірів стали актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, музикант Олександр Положинський, співачка та телеведуча Анжеліка Рудницька, засновники Бандерштату Ігор Гузь та Сергій Мартинюк, громадський діяч Олесь Доній та Борислав Береза

Читати також: «Не відкидаю такої можливості», – Положинський про свою участь у виборах мера Луцька

Літературну частину фестивалю цьогоріч організували у партнерстві з видавництвом «Наш Формат». Зустрічі в прямому ефірі зібрали знакові постаті в сучасній українській книжковій царині: Катерина Бабкіна, Павло Матюша, Олександр Михед, Іван Семесюк, Сергій Мартинюк та Дмитро Вербич.

14-ий Бандерштат хоч і не мав можливості проведення офлайн у Луцьку, вирішив зробити сюрприз місту. Зокрема, це відео про Луцьк, де вперше зібрали всі стильні інста-локації обласного центру Волині, проклали цікавий маршрут прогулянки, показали вигляд на затишне місто із висоти пташиного польоту. Ролик зняла команда тревел-проєкту Blog360.

Різні атракції для поціновувачів фесту триватимуть ще до 16 серпня. Зокрема, це майстер-класи в межах дитячого містечка, а також фестивальні розіграші.

Бандерштат традиційно підтримує українських виробників, тому звичний ярмарок фесту переїхав в онлайн-формат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «З сином час від часу переходжу на українську мову», – Погуляйко
Наступна новина У Луцьку одну із центральних вулиць хочуть назвати на честь Бориса Клімчука
Останні новини
Схожі новини