Американських поліцейських вигнала з дому білка, яка поїдає горішки. ВІДЕО

Американських поліцейських вигнала з дому білка, яка поїдає горішки. ВІДЕО

Поліції Брокпорта довелося відповісти на незвичайний виклик: у будинок місцевих жителів пробралася білка, яку вони не вирішувалися самі зловити

Все почалося з того, що копам надійшов виклик щодо білки, яка пробралась у помешкання місцевих мешканців. На нього відгукнулися правоохоронці Доусон та Сайм, які й уявити не могли, що їм доведеться відступати та оборонятися, передає Радіо максимум.

Білка, яка встигла підкріпитись печивом, не злякалась поліцейських, а навпаки кинулась атакувати. Здається, удари разом з приступами сміху дали тварині трішки фори. Однак згодом її все ж вдалося вивести з помешкання. Зате нагрудна камера в одного з полісменів зняла всю епічність ситуації:

 
**Squirrel starts New Year's party early**

On December 29th, 2017 Brockport Police were called to a residence for a squirrel that had broken into the house, reportedly eating cookies in the kitchen. Officers Sime and Dawson arrived on scene but were not at all expecting the warm welcome they would receive from the squirrel. The squirrel was ultimately captured by officers and released without injury. The homeowner was very relieved that their uninvited guest was set free. Brockport Police will always go the extra mile to help their residents.

Posted by Brockport Police Department on Friday, 29 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка намагалася покінчити з собою через сварку зі співмешканцем
Наступна новина Біля Китаю згорів і затонув іранський танкер, весь екіпаж загинув
Останні новини
Схожі новини