Армія+: коли запустять застосунок і які послуги він міститиме

Армія+: коли запустять застосунок і які послуги він міститиме

Центр масштабування технологічних рішень Генштабу ЗС України вже розробив функціонал для електронних рапортів мобільного додатку Армія+. 

Про це повідомила заступниця Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в інтерв’ю Армія TV.

«Функціонал готовий і розроблений Центром масштабування технологічних рішень Генерального штабу ЗСУ. Це наші надійні партнери, це команда військовослужбовців, які зробили цей функціонал за запитом Міністерства оборони України», — розповіла вона.

Катерина Черногоренко зауважила, що у додатку будуть доступні одинадцять видів рапортів.

«Ми робимо можливим в два кліки створити один з одинадцяти рапортів. Це всі види відпусток, гроші на оздоровлення і так далі», — пояснила заступниця Міністра оборони України.

Вона зазначила, що спочатку буде пілотне випробування у певних бригадах.

«По-перше, буде прийнята постанова для того, щоб командири не хвилювалися. Далі ми зробимо наказ, який дозволить встановити цей застосунок для всього особового складу. Потрібно покриття на рівні всієї бригади. І ми це покриття забезпечимо, інакше функціонал буде некоректно працювати», — наголосила заступниця Міністра оборони України.

Також Катерина Черногоренко зауважила, що цей застосунок розповсюдять серед всього українського війська лише після того, як будуть враховані зауваження та пропозиції військових.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині віддали останню шану Герою Ігорю Панасюку. ФОТО
Наступна новина Крайня дата – 16 липня: чому в Міноборони не підтримали продовження терміну оновлення даних
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні