Атака на Москву: закриті аеропорти, горять багатоповерхівки

Атака на Москву: закриті аеропорти, горять багатоповерхівки

У ніч на 10 вересня Москву масовано атакували безпілотники, повідомляється, що припинили роботу три аеропорти – «Шереметьєво», «Домодєдово», «Внуково» і «Жуковський».

Перший дрон збили в міському окрузі Люберці о 2:20, пише УНІАН. Потім безпілотники збили в підмосковному Жуковському – зі слів місцевих, спочатку вони чули щонайменше шість вибухів.

Губернатор Московської області Воробйов о 05:23 повідомив, що російська ППО збила 14 БПЛА в міських округах Подольськ, Раменське, Люберці, Домодєдово і Коломна.

Згодом росЗМІ повідомили, що постраждали багатоповерхівки в Раменському – загорілися квартири в районі 11-12-го поверхів. Спочатку повідомляли про загибель 9-річної дитини, але згодом ця інформація не підтвердилася.

Унаслідок атаки в одній із багатоповерхівок пошкоджено щонайменше 20 квартир. Повідомляють про трьох постраждалих унаслідок атаки по багатоповерхівках, у всіх осколкові поранення.

Також повідомляють про падіння БПЛА в районі аеропорту Жуковський. Крім того, БПЛА впав поруч із приватним житловим будинком у селі Прудки Раменського району Московської області. Зі слів очевидців, він впав у ліс за будівлею. Ніхто не постраждав.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь втратила ще одного захисника
Наступна новина Одружився з тещею, щоб перетнути кордон. Чоловіки вигадують схеми втечі за кордон
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні