Барак Обама запустить на каналі Netflix власне телешоу

Барак Обама запустить на каналі Netflix власне телешоу

Amazon та Apple також зацікавлені в тому, щоб колишній президент вів шоу на їх каналах.

Екс-президент США Барак Обама може запустити власне телешоу на каналі Netflix. Наразі тривають переговори про умови та формат шоу, повідомляє Інтерфакс з посиланням на The New York Times.

При цьому Мішель Обама, дружина екс-президента, може стати продюсером шоу та спів ведучою, свідчать джерела, знайомі з ходом переговорів.

Щодо формату і кількості випусків поки що домовленості нема. Відомо, що це будуть дискусії на такі теми, як охорона здоров'я, виборче право, міграція, зовнішня політика, зміни клімату.

Представники Netflix поки що не надали коментарів, як і представники Обами.

За інформацією The Associated Press, радник Обами Ерік Шультц заявив, що у подружжя є безліч надихаючих історій, якими вони могли б поділитися. І вони в даний час вивчають способи, якими можна було б ці історії розповісти.

The New York Times уточнює, що Обама не має наміру використовувати свої шоу на каналі Netflix в якості політичного майданчика для відповідей нинішньому главі Білого дому Дональда Трампа.

Видання стверджує, що інші стрімінгові сервіси – такі як Amazon і Apple – також зацікавлені в можливому залученні подружжя Обама до ведення телешоу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Велика Британія готова бойкотувати ЧС-2018 в Росії і закликає до цього інші країни
Наступна новина Послання з минулого: в Австралії знайшли найстарішу записку в пляшці
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні