Батьки учнів волинської школи вимагають звільнити скандальну директорку. ВІДЕО

Батьки учнів волинської школи вимагають звільнити скандальну директорку. ВІДЕО
Джерело фото: UA: Волинь

Батьки учнів Озерівської школи Ківерцівського району не пустили дітей до школи. Таким чином вони висловили протест проти повернення на посаду директорки навчального закладу Світлани Степанюк, яка повернулась із лікарняного.

Про це йдеться у сюжеті «UA: Волинь».

Тетяна Андрійчук – багатодітна мама. Сьогодні вона не пустила до школи трьох своїх синів. Каже, що так долучилася до батьківського протесту.

«У зв’язку з тим, що наша директор школи вийшла з лікарняного на своє робоче місце, а ми її там бачити не хочемо. Вона занижує оцінки. До дітей, який невзлюбила, шукає різні причини, щоб вчепитися», – розповіла жінка.

 
У селі Озеро батьки не пустили дітей до школи

У селі Озеро Ківерцівського району понад сім десятків батьків не пустили сьогодні до школи своїх дітей. Із 136 учнів на уроки прийшли 15-ро. Про це розповіла завуч школи Неля Квач. З її слів, так батьки висловлюють свій протест проти директорки школи Світлани Степанюк. Про ситуацію у цій школі ми раніше розповідали. Батьки стали вимагати звільнення директорки влітку. Об'єдналися після того, як 5 червня вона змусила одного із учнів переписувати державну підсумкову атестацію з математики, яку той написав на три бали із 12. Комісія із районного відділу освіти ці дії визнала як незаконні і за це Світлані Степанюк оголосили догану.

Posted by UA: Волинь on Monday, 5 November 2018

Нагадаємо, конфлікт між директоркою навчального закладу розпочався у травні цього року після того, як Світлана Степанюк змусила учня дев’ятого класу переписати ДПА, оскільки їй здалось, що хлопець списав роботу. Це обурило його батьків. У результаті десятки батьків почали вимагати звільнення директорки, яка, за їх словами, роками принижувала дітей та змушувала вчителів занижувати їм оцінки.

Сама ж Світлана Степанюк всі звинувачення відкидає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розшукали зниклого підлітка
Наступна новина Курс валют на 6 листопада: євро суттєво впав, долар також знецінився
Останні новини
Схожі новини