Біля гральних закладів Луцька регулярно грабують людей

Біля гральних закладів Луцька регулярно грабують людей

Правоохоронці Луцька регулярно фіксують крадіжки біля гральних закладів міста. Поліція стверджує, що люди програють всі гроші в автомати, потім грабують перехожих, речі здають в ломбард і йдуть знову просаджувати виручені кошти на автомати.

Про це розповів начальник Луцького відділу поліції ГНП у Волинській області Олег Кічук під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, пише ІА Волинські новини.

«Гральні заклади в Луцьку - це проблема. Часто буває таке, що програла людина, вийшла на вулицю й обікрала прохожого. Далі злодій іде в ломбард та здає майно. Вже з грошима на руках повертається у гральний заклад. Цю тенденцію ми побачили, коли почали «розкручувати» такі грабежі, от і вияснилося, що слід веде саме до таких гральних закладів», - розповів поліцейський.

Задля безпеки лучан члени комісії попросили правоохоронці в посилити контроль біля таких закладів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська податкова «душить» малий бізнес. ВІДЕО
Наступна новина Які статки задекларував головний патрульний Волині. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини