Біля Луцька збили школяра на велосипеді

Біля Луцька збили школяра на велосипеді

На вулиці Шкільній у селі Боратин Луцького під колеса легковика «ВАЗ 2107» на велосипеді потрапила 9-річна дитина. Потерпілого школяра госпіталізували.

Це трапилося 29 травня, – повідомили у ГУНП у Волинській області.

За кермом автомобіля «ВАЗ 2107» перебував 49-річний житель Луцького району. Водій допустив зіткнення із велосипедистом, 9-річним лучанином, який виїхав на смугу зустрічного руху.

Хлопець отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували у відділення ургентної хірургії Волинської обласної дитячої лікарні.

Цього ж дня, на вулиці Чорновола в Луцьку «Kia Sportage», під керуванням 50-річного жителя Луцького району, зіткнувся із мотоциклом «Lifan», за кермом якого перебував 49-річний житель обласного центру. Внаслідок зіткнення водій мотоциклу травмувався. Потерпілого госпіталізували.

Відомості зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. За цими фактами слідчі розпочнуть кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Андрій Покровський заявив про політичний тиск з боку влади Луцька
Наступна новина Звільнили заступника міського голови Луцька
Останні новини
Схожі новини