Блог першокурсника: пограбування. Кінець історії.

Блог першокурсника: пограбування. Кінець історії.

Пам’ятаєте як ще минулого року я писала депресивну і неймовірно сумну історію про те як мене пограбували? Якщо ні, то ось посилання – Блог першокурсника: як мене обікрали і чого це навчило.

З того часу минуло майже півроку і впродовж всіх цих місяців історія розросталася й все більше дивувала мене. Мене, ту людину, котра виросла на історіях про бездіяльність поліції, безсовісність циган й несправедливість світу.

Десь на початку весни, коли я сиділа вдома в двоюрідної сестри, підтримувала в біді (вона послизнулась на сходах і зламала ногу), або, як каже вона, була «дверима в світ», рубалась в Sims4 і навіть думати не думала про ті гроші, мені зателефонувала ВОНА.

ВОНА – це найкраща з найкращих слідчих. Сказала, що якомога швидше потрібно приїхати до відділка, привезти документи для ксерокопії і повідомила, що тих крадійок спіймали! Для мене, як для рейверкловки, це, звичайно, грало не таку значну роль, як те, що вони обіцяли повернути гроші, котрі витягнули ще вкінці 2017 року.

Уже там ми з татом (мені немає 18, тому в мене є офіційний представник) дізналися, що я не єдина постраждала. В іншої дівчини витягли декілька тисяч, коли та приміряла речі в магазині.

Загалом, тоді ми лише поговорили з цією слідчою і домовились зустрітись з тими циганками і їх адвокатом. Одна з них, до речі, визнавала свою провину й задля полегшення вироку в суді, віддавала ті гроші. Інша ж досі твердо все заперечує.

Через декілька днів я пропускала першу пару і сиділа в прийомній поліції, знову оглядаючи дивовижний дизайн цього неймовірного місця і мріючи, щоб жодна з циганок, котрі сиділи навпроти не підходили до мене.

Декілька хвилин ми поговорили з їх адвокатом, а ще пізніше, поки чекали слідчу, все ж підійшла й та жінка, яка визнає свою провину. Вона вибачалась і просила пробачити її перед судом. Я стояла і була просто неймовірно вдячна, що на все відповідає тато.

Дочекавшись слідчу, забравши гроші в адвоката і написавши заяву, ми зі спокійною душею пішли з того місця.

Я щиро сподіваюсь, що моя нога більше ніколи не стане на поріг відділку поліції.  

Фактично, на цьому історія й закінчилась, але на початку травня зателефонували і повідомили дату проведення суду. Він відбудеться 24 травня. Мене там не буде – заяву про це ми написали.

    


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку сусіди почали війну через паркан. ВІДЕО
Наступна новина На волинські дороги виділять менше грошей. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини