Бо не купив пиво: біля нічного клубу в Ковелі побили та пограбували чоловіка

Бо не купив пиво: біля нічного клубу в Ковелі побили та пограбували чоловіка
Фото ілюстративне. Джерело: Факти - ICTV

Двох ковельчан покарали за побиття та пограбування іншого мешканця міста, який відмовився купувати пиво одному з них, маючи на це гроші, а перед іншим завинив, бо штовхнув його дівчину.

Про це стало відомо із вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 3 липня.

Інцидент стався взимку 2017 року.

11 грудня ковельчанин відпочивав у нічному клубі «Кіно», де посварився із товаришем через те, що той мав гроші і не хотів купляти йому пива. Чоловіки вийшли поговорити, відбулась невелика штовханина.

Таким чином перший хотів помститись. Однак після конфлікту на подвір’ї закладу він не заспокоївся та пішов услід за товаришем, який рухався у сторону магазину «Мажор». Там виникла бійка. До конфлікту долучилися й інші люди, один з яких також конфліктував із потерпілим цього вечора, розтрощив йому щелепу та врешті опинився на лаві підсудних.

Перший ковельчанин вирішив покарати товариша за жадібність і відібрати у нього гроші. Викрадені 7 тисяч гривень розділили між усіма учасниками бійки.

Через незначний проміжок часу він частину грошей повернув потерпілому та вибачився перед ним, а пізніше відвідував його в медичній установі та пропонував кошти на лікування.

Двоє обвинувачених визнали свою вину, відшкодували збитки та вибачились за скоєне. До слова, обидва були у ту ніч у нетверезому стані.

Суд визнав винним першого ковельчанина у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, а другого – у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 122 та ч. 2 ст. 186 КК України.

Тож їх засудили до чотирьох та чотирьох з половиною років позбавлення волі відповідно.

Обох засуджених звільнили від призначеного судом покарання з випробуванням, якщо вони протягом двох років не вчинять нового злочину і виконають покладені на них обов’язки, а саме: періодично з’являтися до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти цей орган про зміну місця проживання та роботи.

Передрук заборонений.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві автівці, що саме проїжджала під мостом, на капот впала жінка з валізою
Наступна новина У Рівному батько-грузин влаштував бійку з дружиною і покалічив власну півторамісячну доньку
Останні новини
Схожі новини