Божевільні танці в піжамі: у Луцьку виступив Сергій Бабкін. ФОТОРЕПОРТАЖ

Божевільні танці в піжамі: у Луцьку виступив Сергій Бабкін. ФОТОРЕПОРТАЖ

Він вийшов на сцену в халаті. Місцями його виступ нагадував квартирник. Місцями - шаманські танці. Здавалося, що от-от піде дощ. Але опадів не було, лише буря - емоцій. Луцьк тепло прийняв Бабкіна, хоч зал «розкачувався» досить довго.  

О 19:00 (а саме на цей час був запланований концерт) зал був напівпорожнім. За хвилин 15 на сцену вийшов герой вечора і його команда. У залі до того часу був аншлаг.

Сергій Бабкін привіз до Луцька новий альбом - «Музасфера». Усі пісні - україномовні.

Новий альбом вийшов наприкінці вересня минулого року, а концертний тур в його підтримку стартував у листопаді. Луцьк став 17-тим містом України, яке занурилося у магію «Музасфери».

Перші пісні лучани сприйняли стримано. Дякували за кожну лише оплесками. Майже кожна композиція - з нового альбому. Щось вже добре відоме: «Де би я», «Привіт, Бог». А щось поки не надто розкручене: «Червоні окуляри», «Єви і Адами».

Тим часом сам Бабкін відверто кайфував на сцені - він танцював, стрибав і навіть лежав на сцені. За трохи глядачі, схоже, спіймали його хвилю і почали й собі чілити (якщо раптом хто не знає - це таке новомодне слово, яке означає розслаблятися, відпочивати, насолоджуватися).

Ще пару пісень - і глядачі почали підтанцьовувати. Хто де міг: дорослі у проході чи прямо на місцях, а діти - просто під сценою. Малюкам артист приділяв немало уваги - слав їм повітряні поцілунки, давав поспівати у мікрофон. Одна з дівчаток вразила Бабкіна своїм виконання пісні «Хто далі йде». Він навіть заявив, що хоче, аби пісню переспівав дитячий хор. Та найбільше, напевно, пощастило маленькій фанатці, яка вручила Бабкіну букет - артист віддячив їй поцілунком у щічку!

Відпускати співака просто так лучани не захотіли - покликали на біс, щойно він сховався за кулісами. І вже вийшовши вдруге, Бабкін потішив глядачів не лише новими піснями, але й добре відомими хітами, як-от «Я не той».

Текст: Іванна САЦИК

Фото Ірини КАБАНОВОЇ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 13 лютого
Наступна новина Топ-5 цікавих фактів про бджіл
Останні новини
Схожі новини