Британський актор випив води із Темзи і впав в кому

Британський актор випив води із Темзи і впав в кому

Британський актор і співак Даріус Кембелл випив води з Темзи в рамках рекламної кампанії і впав в кому, у нього діагностували бактеріальний менінгіт і розвинулась пухлина мозку, повідомляє УНН.

Так, Даріус Кембелл вирішив взяти участь у благодійній акції під назвою Fresh2o. Метою кампанії було популяризувати спеціальні фільтри для води в африканських країнах.

Британський актор записав невеликий рекламний ролик, в якому розповів про властивості таких пляшок, фільтри в яких очищають рідиною від 99% різних бактерій. Під час зйомки артист налив в пляшку воду з Темзи і випив її.

Я записав відео і зібрав потрібні кошти, але коли я поїхав в Глазго на день народження мами, органи почали відмовляти», – повідомив Даріус Кембелл.

Незабаром з'ясувалося, що пляшка актора була несправним прототипом, через що Кембелл підхопив вірус і захворів на бактеріальний менінгіт. Британський актор заробив набряк мозку, після чого впав у кому.

Батько актора вчасно доставив його в лікарню чим врятував йому життя.

 «Захворівши, я довів, що фільтри працюють, оскільки інші тестувальники не захворіли. Фільтр дійсно видаляє 99,99% бактерій і робить воду придатною для пиття», – сказав Даріус, оговтавшись.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чим відрізняється католицьке Різдво від православного: цікаві факти
Наступна новина Військові розповіли, як бойовики били «градами» по мирному населенню
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні