«Бруківку поклали, а прибрати забули». У Струмівці робітники залишили після себе купу сміття

«Бруківку поклали, а прибрати забули». У Струмівці робітники залишили після себе купу сміття

У селі Струмівка, що поблизу Луцька, на вулиці Старицького робітники після укладання бруківки залишили після себе гору сміття та розриту територію. 

Про це у фейсбуці повідомила місцева мешканка Оксана Зубко-Недбала.

«Набридло дивитись на безлад,який залишили після себе робітники,які укладали бруківку в.Струмівка,на питання,коли і хто має прибирати,то відповідь була,що вони вже прибрали,а взагалі їх це не цікавить(це було сказано в "дуже гарній формі").

Де наш місцевий депутат,який має вирішувати питання і куди звертатися підкажіть будь ласка.І хто знає координати нашого депутата?», – йдеться у дописі.

У коментарі «Першому» голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк зазначив, що прибрати цю територію мають у п’ятницю, 21 лютого. А не зробили цього раніше, «бо було холодно».

«Я все знаю, сьогодні усе приберуть. Раніше не могли, бо було холодно, воно все примерзло. Зараз – розтануло, от і приберемо. Немає там нічого страшного. А взагалі, згідно з чинним законодавством –  15 метрів від свого будинку, мешканці мають прибирати самі. Але сьогодні приберуть, без проблем», – зазначив Юрій Семенюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Росії на карантин залишили 13 українців з потягу «Київ-Москва»
Наступна новина В Україні анонсували запуск платформи «Дія. Бізнес»
Останні новини
Схожі новини