Був безвісти зниклим: на Волині поховали захисника Дмитра Арендарука

Був безвісти зниклим: на Волині поховали захисника Дмитра Арендарука

На Волині 29 серпня поховали полеглого захисника України Дмитра Арендарука. Довгих вісім місяців воїн вважався зниклим безвісти. 

Про прощання повідомили у Заболоттівській громаді. 

Нагадаємо, солдат Дмитро Арендарук – житель селища Заболоття. З 16 грудня 2023 року його вважали зниклим безвісти, хоча тепер вже відомо, що того ж дня волинянин загинув на сході України в результаті атаки FPV дрона з боку противника. 

Віддати останню шану Герою зібралися рідні, друзі, побратими й односельці. Відспівали захисника у храмі на честь ікони «Невипивана чаша». На кладовищі розділили гіркий коровай. А військові тричі відсалютували, шануючи подвиг хлопця, який віддав життя за кожного з нас.

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого земляка, Героя-захисника, який боронив українську землю від російського окупанта. Сумуємо разом із рідними та близькими загиблого, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа Дмитра знайде вічний спокій, а пам'ять про нього завжди житиме у наших серцях, – написали на сторінці громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому пабі сервірували стіл для загиблих бійців
Наступна новина Україна повернула з окупації ще 14 дітей
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні