«Червоні» зони на Волині: підприємці виходять на акції протесту

«Червоні» зони на Волині: підприємці виходять на акції протесту

Підприємці міста Ковеля, який з 2 листопада знаходиться у «червоній» карантинній зоні, перекрили міжнародну трасу «Київ – Варшава». А в Нововолинську – зібралися біля міської ради. Люди вимагають дозволили працювати ресторанам, перукарням і торговим центрам.

Як розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, рух міжнародною трасою «Київ – Варшава» 4 листопада станом на 15:00 блокували близько 100 підприємців, повідомляє Суспільне.

На місці працюють кілька екіпажів патрульної поліції. Мітингарі безперервно ходять пішохідним переходом на трасі. Пропускають лише карети швидкої допомоги, пожежні авто та машини із дітьми.

На трасі вже утворився корок з вантажних та легкових автомобілів по обидва боки руху. Трасу підприємці перекрили поблизу селища Люблинець Ковельського району.

Водії, які опинилися у заторі, обурюються.

Напередодні, 3 листопада, підприємці мітингували під стінами Ковельської міської ради. У мерії надвечір повідомили, що міська комісія не може самостійно послабити карантин, тому напише звернення до Регіональної з проханням послабити санітарні та протиепідемічні заходи у Ковелі.

На акцію протесту 4 листопада зібратися також підприємці ще одного «червоного» міста на Волині – Нововолинська.

Як розповів міський голова Віктор Сапожніков, у біля міської ради зібралося близько 300 представників малого бізнесу. Люди вимагають не закривати у місті заклади торгівлі.

Зі слів міського голови, позицію підприємців розглянуть на черговому засіданні комісії ТЕБ та НС Нововолинська, яке має відбутися 4 листопада.

Нагадаємо, від 2 листопада крім Ковеля у «червоній» карантинній зоні опинилися Нововолинськ та Володимир-Волинський. У цих містах посилені карантинні заходи діють вже другий тиждень. Згідно з останнього поділу на карантинні зони у "червону" також потрапили Іваничівський, Ківерцівський та Турійський райони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд погодив звільнення голів трьох облдержадміністрацій
Наступна новина «Дзвінок із банку»: у довірливої лучанки шахраї виманили понад 50 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини