Чи можу я бути вродливою?

Чи можу я бути вродливою?

Найважливіше в людині часом неможливо побачити очима.

Контуринґ, пластичні операції, дорога косметика, брендові речі, довге волосся з квітами і пташки навколо ...

Що б ще таке зробити, щоб стати, як дівчата з Instagram? Стати вродливою?

Кожен день у нас в голові пролітає величезна кількість питань про нашу красу: «Я нормально виглядаю?»,  «Чому він так на мене дивиться?», «Тоналка на місці?»...

Кожна з нас хоче бути вродливою для інших, хлопця, для самої себе. Але що таке краса?
Зараз ми маємо справу зі стійкими канонами. Зробила зачіску, як в акторки, - зрозуміла, що треба трохи схуднути. Через півроку виснажливого ​​голодування тобі вже подобається твоє тіло, але одяг став завеликим. Змінила одяг - зрозуміла, що раніше були ямочки на щічках, і було миліше. Набрала трохи - ноги почали боліти від підборів. Одягла кросівки - зачіска не підходить до цього стилю... Нескінченне коло! А все через те, що ми біжимо за чужою красою! Кожен з нас вродливий по-своєму! У когось виразні і великі очі, у когось чарівна усмішка, хтось їсть і не товстішає (мрія №1). Але найголовніше, що краса -  це не тільки дані, які подарувала нам природа.

Внутрішня харизма, доброта, чуйність, посмішка, почуття гумору і таке інше - це все теж краса! 
Я спілкувалася з людиною протягом 10 років і просто насолоджувалася її веселощами, повчальними історіями, її особистістю. Але, коли завела розмову про її красу, отримала відповідь: "Подивися уважніше! Ніс кривий, шкіра не гладенька, мішки під очима, ніби вони для картоплі ... Але ти цього не бачиш, тому що це все ховається завдяки моїй внутрішній чарівності та впевненості в собі!"

Все ще не віриш в силу харизми і впевненості?

Подивися фільм «Красуня на всю голову» і ти побачиш, що, полюбивши себе, ти відкриєш світу свою фішку, свою оригінальність, свій шарм і свою красу!

Перевіримо на прикладі?

1. Вінні Гарлоу. Хвороби - це не тема для обговорення, особливо якщо ти молода дівчина. Однак вона не побоялася і розповіла світові свою історію! Зараз вона одна з найбільш високооплачуваних моделей світу.

2. Мила пампушка Марія Павлюк з Івано-Франківська повірила в свої сили, в свою красу і перемогла в першому сезоні шоу каналу «1 + 1» «Модель XL».

3. Селеста Барбер - відома австралійська актриса і просто комік. На її сторінку в Instagram підписано понад 4,7 млн ​​осіб і це тільки на цю мить! У своєму блозі вона ділиться пародіями на занадто ідеальні зіркові знімки і показує їхню недоречність в реальному житті.


 
Ідея зрозуміла? Тоді мершій шукати свою красу і свою унікальність!

Краса - це не симетрія обличчя і відповідність тенденціям. Це ти сама, з вірою в саму себе!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 18 вересня
Наступна новина Студенів волинського вишу «заманювали» у Патрульну поліцію. ФОТО
Останні новини
Схожі новини