Чому варто обирати скляні двері

Чому варто обирати скляні двері
Скляні розсувні двері. Джерело фото: http://art-solution.com.ua/

Плануючи ремонт у квартирі чи будинку або переробляючи інтер'єр офісу, часто виникає бажання кардинально замінити все, включаючи перепланування, яке забезпечить максимум світла.

Це можна зробити з допомогою скляних дверей, – рекомендують фахівці компанії «Атлант плюс»

За своїми характеристиками вони не поступаються, а в деяких аспектах навіть переважають над дерев’яними дверима. 

Все частіше скляні двері зустрічаються в інтер’єрах, а головне, що вони стали незамінними в оздобленні ванної кімнати, саун і лазень через свою вологостійкість.

Скляні двері у душі. Джерело: http://cezares-shop.ru/

Скляні двері конструктивно володіють такими якостями, як звуконепроникність, шумоізоляція, безпека, екологічність, ударостійкість.

Своє застосування вони знаходять у приватних будинках, квартирах, сучасних офісах, магазинах та ресторанах. Житловим приміщенням вони додають затишку, чудово вписуючись як у внутрішній інтер'єр, так і в фасад будівлі. Надійні і солідні скляні двері при цьому виглядають витонченими і елегантними. 

Сучасні технології виробництва передбачають широкий вибір фурнітури для оптимального розміщення вибраної конструкції, забезпечивши надійність і зручність у використанні. При встановленні скляних дверей необхідно приділити увагу вибору фурнітури та систем кріплення. Вони повинні бути надійні і довговічні, а також відповідати виду обраних дверей.

Скляні розпашні двері. Джерело: http://lionglass.com.ua

Конструкція виготовляється з міцного загартованого скла, яке кріпиться до алюмінієвої рами, скло може бути прикрашене малюнками, найчастіше це тонування, піскоструй, мозаїка, додавання декоративних елементів.

Скляні двері мають низку різновидів. Зокрема, їх поділяють на три групи в залежності від способу кріплення та відкривання:

 • Розпашні двері

 • Розсувні двері

 • Маятникові двері

У житлових приміщеннях встановлюють перших два різновиди скляних дверей. Для ванної кімнати найкраще пасують саме розпашні двері, хоча все залежить від проекту кімнати та її функціонального призначення.

Розсувні двері відрізняються тим, що дозволяють суттєво зекономити площу приміщення завдяки своєму особливому способу відкривання. А от маятникові двері зазвичай можна помітити у приміщеннях загального користування, де спостерігається особливо високий потік людей, – в державних установах, аеропортах, вокзалах тощо.

Скляні маятникові двері. Джерело: http://cm.rv.ua/ua/

На Волині допомогти із правильним вибором дверей можуть фахівці компанії «Атлант плюс». Вони виїдуть на заміри і допоможуть обрати скляні двері, які найкраще пасуватимуть та функціонуватимуть у вашому інтер’єрі. 

Адреса офісу компанії «Атлант плюс» у Луцьку: просп. Соборності, 1в. 

Телефон: (067) 361-66-30

www: http://atlantplus.com.ua

e-mail: [email protected]

«Атлант плюс» у соцмережах:

instagram.com/atlantpluss

facebook.com/infoatlantplus

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Онкохворому волинянину Роману Гальчику стає дедалі гірше
Наступна новина Біля Луцької міської ради зібралися страйкувальники. ФОТО
Останні новини
Схожі новини