Де дивитись результати екзитполів місцевих виборів

Де дивитись результати екзитполів місцевих виборів
Фото ілюстративне

У неділю, 25 жовтня, в Україні відбуваються місцеві вибори, виборчі дільниці працюють з 08:00 до 20:00. 

Після їх закриття, о 20:00, буде оприлюднений ряд екзитполів, які проводять в Києві та інших містах України, – повідомляє ASPI.

Екзитпол студії Савіка Шустера

Результати екзитполу, проведеного в рамках спільного проєкту студії Савіка Шустера і телеканалу "Україна 24", будуть оголошені о 20:01 в програмі "Ніч виборів з Савіком Шустером" на "Україні 24".  Опитування проводиться в 12 містах України: Києві, Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі, Маріуполі, Кривому Розі, Чернівцях, Ужгороді, Миколаєві, Вінниці та Черкасах.  

Екзитпол соціологічної групи "Рейтинг"

Результати будуть оприлюднені на сайті та в соцмережах "Рейтингу". Можливе проведення пресконференції. Міста, в яких будуть проходити опитування не називаються.

Екзитпол КВУ в Вінниці

Результати екзитполу, який Комітет виборців України проведе у Вінниці спільно з ГО "СоцІнфо", планують оголосити о 21:00 під час брифінгу у Вінницькому пресклубі. Опитування буде проведено на трьох дільницях у всіх шести округах міста.

Офіційні результати голосування на місцевих виборах ЦВК повинна повідомити до 6 листопада.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки волинян уже прийшло на вибори. ЯВКА
Наступна новина Україна внесла Польщу і Чехію до «червоної зони»
Останні новини
Схожі новини