Депутати про лісову галузь

Депутати про лісову галузь

 

Депутати заслухали інформацію тимчасової контрольної комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин, яку озвучив голова тимчасової комісії Анатолій Грицюк. Він говорив про перешкоджання роботи комісії з боку працівників лісгоспів та численні факти порушень законодавства в сфері лісових відносин.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик вислвовив обурення з того приводуу, що сесійне засідання сьогодні проігнорував начальник обласного лісового та мисливського господарства. Він нагадав, що сесія оласної ради приймала рішення про Про діяльність Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, яким було рекомендовано Міністру аграрної політики  та продовольства, Державному агентству лісових ресурсів України розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка .

Святослав Кравчук закликав колег відправити інформацію, озвучену паном Грицюком в правоохоронні органи.

Сергій Сівак вважає, що інформація є об'єктивною, хоча емоційною. "Картина , справді не приваблива. Жодного зрушення немає, хоча обласна рада піднімає проблему упродовж трьох років", - каже Сергій Сівак.

Він підтримав пропозицію Святослава Кравчука.

В'ячеслав Богдан говорив про низький рівень середньої зарплати та інші проблеми у лісовій галузі.

Василь Столяр заявив,що озвучене паном Грицюком - це окрема думка деяких членів комісії. Він закликав не застосовувати політичну складову до лісової галузі.

Ігор Палиця запропонував запросити пана Кватирка на засідання тимчасової комісії і прологувати її роботу. Пропозиція підтримана більшістю.

 

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 9 лютого: євро і далі стрімко дешевшає
Наступна новина «Скоро буде як аеропорт»: в мережі показали, на що перетворили бойовики вокзал у Донецьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні