Дев'ять волинян, які здобули максимальні бали на ЗНО, отримали подарунки

Дев'ять волинян, які здобули максимальні бали на ЗНО, отримали подарунки

Сьогодні, 20 серпня, у приміщенні Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбулась щорічна обласна конференція педагогічних працівників на тему: «Освіта Волині в умовах пандемії: як організувати навчальний рік 2020-2021».

Участь у заході взяли голова обласної ради Ірина Вахович, помічник голови ОДА Сергій Бизов, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Людмила Плахотна, ректор ВІППО Петро Олешко та уся освітянська спільнота області за посередництвом відеоконференцзв'язку, – інформує Волинська обласна рада.

Розпочинаючи конференцію, до педагогів області звернулась голова обласної ради. Ірина Вахович зауважила, що позитивно оцінює реформи, які нині впроваджуються у галузі освіти, зокрема на теренах Волині.

"Зведення нових шкіл, термомодернізація дитсадків, впровадження інноваційних технологій на різних освітніх рівнях, фінансова підтримка матеріально-технічних баз навчальних закладів - усе це серйозні кроки розвитку галузі освіти. Однією із найбільш вдалих освітянських реформ є запровадження зовнішнього незалежного оцінювання учнів, адже це дає можливість і шанс розумним і обдарованим дітям проявити себе", - зауважила вона.

ЗНО у 2020 році на Волині склало майже 8 тисяч випускників шкіл області. Максимальний результат 200 балів отримали 9 юних волинян. За ініціативи голови обласної ради, дев'яти кращим учням, які здобули найвищі результати із ЗНО, було вручено сучасні планшети відомого бренду, які були придбані коштом обласного бюджету.

"Я переконана, що таких дітей треба мотивувати і підтримувати, бо це наше майбутнє. Більше того, це надихатиме інших учнів досягати високих результатів у навчанні і саморозвитку. Я сподіваюсь, що ці гаджети знадобляться нашим кращим випускникам 2020 року у їхньому подальшому навчанні у вищих освітніх закладах", - сказала вона.

Так, цінні подарунки отримали:

-Владислав Сацюк - випускник Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей». Отримав максимальні 200 балів з Історії України.
-Світлана Харчук - випускниця Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради, яка крім 200 балів з історії отримала 197 балів з математики та 196 з української мови та літератури.
- Богдана Бондаренко - випускниця Луцької спеціалізованої школи №1, переможниця Всеукраїнських олімпіад і турнірів з англійської мови. Отримала 200 балів з англійської мови.
- Назар Рудчик - випускник Луцької спеціалізованої школи №1. Активний волонтер заходів з англійської та польської мови. Отримав 200 балів з англійської мови.
- Максим Чумак - випускник ліцею №1 міста Ковеля. Отримав максимальні 200 балів з хімії.
- Роман Коцюбчик - золотий медаліст, випускник школи № 12 міста Ковеля. Отримав максимальні 200 балів з хімії.
- Богдана Зубашенко - випускниця комунального закладу «Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області», отримала 200 балів з біології.
- Олександр Пасальський - випускник Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Володимир-Волинської міської ради Волинської області, математики отримав 195 балів, а з фізики 200 балів.
- Ірина Левкович - випускниця Луцької гімназії № 14. З біології отримала 199 балів, з української мови – 198 балів, а з математики максимальні 200 балів.

Ірина Вахович у своєму виступі також звернулась до педагогів, як до колег, адже має багаторічний досвід викладацької діяльності та подякувала їм за роботу від себе особисто та від усіх депутатів обласної ради.

"Я добре розумію на скільки не легка ваша праця. Як кажуть в народі: посередній вчитель-розказує, хороший - пояснює, чудовий - показує, а геніальний- надихає. Я бажаю кожному із вас у новому навчальному році надихати своїх вихованців і надихаючи їх, надихатися самим, заряджатися їхньою енергією та позитивом. Вірю, що освіта завжди буде у пріоритеті в нашій державі", - резюмувала вона.

Голова обласної ради також подякувала керівництву профільного управління ОДА за продуктивну співпрацю та висловила переконання, що освіта і надалі буде у пріоритеті не лише у влади області, а й на загальнодержавному рівні.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відновили маршрутку №19, але змінили її напрямок
Наступна новина Лучани святкуватимуть День міста два дні
Останні новини
Схожі новини