«Деякі працівники не хотіли покидати місця» в «ПортСity» прокоментували ситуацію з пожежею

«Деякі працівники не хотіли покидати місця» в «ПортСity» прокоментували ситуацію з пожежею

У торгівельно-розважальному центрі «ПортСity» повідомили, що пожежа, яка сталася напередодні в зоні кухні фаст-фуду «Крила», була ліквідована за лічені хвилини завдяки злагодженим діям охорони.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби «ПортСity».

«В наслідок події в ТРЦ ПортCity спрацювала система протипожежної захисту, зокрема, система пожежної сигналізації та оповіщення, система автоматичного розподілу будівлі на безпечні сектори за допомогою пожежних штор та воріт. 

Оперативно відбулася основна евакуація гостей торгово-розважального центру та співробітників ТРЦ та орендрів. Однак, змушені визнати, що працівники орендарів всупереч можливій небезпеці для власного життя не бажають покидати робочих місць під час евакуації швидко, або вважають це «фейком». Тож у майбутньому адміністрацією ТРЦ ПортCity буде проведена відповідна робота з орендарями протягом тижня.

Наразі в ПортCity – безпечно, а сьогоднішній інцидент ще раз довів, що в разі надзвичайних ситуацій у торгово-розважальному центрі усі протипожежні системи працюють на найвищому рівні. 

Сьогодні ТРЦ зачинений для відвідувачів. Працівники орендарів можуть повернутися за двадцять хвилин, аби закрити усі робочі процеси. Завтра ПортCity працюватиме в звичному режимі з 10 ранку», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в торгівельно-розважальному центрі «ПортСity» сталася пожежа

Фото ВолиньOnline


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька підприємниця у Львові заблокувала рух трамваїв своїм авто. ФОТО
Наступна новина Чому наші брови стали витонченішими, ніж у пращурів? Вчені розкрили причину їх еволюції
Останні новини
Схожі новини