ДФС буде виконувати закон, незважаючи на акції протесту на «Ягодині», - Кривіцький

ДФС буде виконувати закон, незважаючи на акції протесту на «Ягодині», - Кривіцький

На Волині кілька десятків людей з плакатами влаштували акцію протесту.

Поблизу пункту пропуску «Ягодин» учасники акції, безперервно рухаючись пішохідним переходом, частково обмежили рух транспорту на міжнародній трасі Київ-Ковель-Ягодин, йдеться у сюжеті каналу Sfera-TV.
 
Їхня мета – висловлення невдоволення внесенням змін у Податковий кодекс України. Нагадаємо, з 1 січня особа без сплатити мита може перевозити в Україну товару на 50 євро і вагою до 50 кілограмів, а ввозити товарів на суму до 500 євро без мита можна лише в разі, якщо людина була відсутня в Україні понад добу і в’їжджає до країни не частіше одного разу впродовж 72 годин.

Начальник Волинської митниці ДФС коментуючи акцію на свій фейсбук сторінці зауважив, що власне митне законодавство не зазнало змін, зміни було внесено до податкового кодексу, а сплата податків є конституційним обов’язком громадян. Тим більше наголошував раніше Віктор Кривіцький, закони потрібно виконувати, незалежно від обставин. 

Більше дивіться у сюжеті...


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ризики і загрози ДКП «Луцьктепло»
Наступна новина У Луцьку показали балет «Лускунчик». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини