Діти бійців АТО відвідали волинську Лапландію. ФОТО

Діти бійців АТО відвідали волинську Лапландію. ФОТО

Справжній Санта, його помічники – ельфи, безліч сюрпризів та новорічних несподіванок – усе це не у далекій Лапландії аж за полярним колом, а поблизу Луцька, у Ківерцівському районі, серед неймовірних краєвидів Воротнівського лісництва. Саме тут, у резиденції Санти, сьогодні, 24 грудня, влаштували справжню новорічну казку для дітей із сімей луцьких учасників антитерористичної операції.

Майстер-класи, пісні та танці, чаювання під потріскування дров у каміні, подарунки, а головне – можливість озвучити свої найпотаємніші бажання самому Санті – мали сьогодні майже два десятки діток луцьких Героїв завдяки співпраці Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства з громадською організацією «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

«Дітки зазвичай просять у мене іграшок, домашніх улюбленців, а найчастіше – щастя своїй сім’ї та миру Україні», – розповів Санта після того, як усі охочі розповіли йому вірші, а за це отримали можливість висловити свої бажання.

Семирічна Вікторія Соніч потай розповіла, що замовила у Санти ляльку. Натомість її братик Роман сказав, що вірить у те, що про такі бажання розповідати не можна, адже інакше вони не здійсняться, тож свою розмову з Сантою залишив у таємниці.

До слова, не стрималися від написання листів Санті та світлин із ним навіть дорослі відвідувачі резиденції. Адже напередодні новорічно-різдвяних свят кожен мимоволі вірить у дива!

Голова Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський, який приїхав до резиденції, разом із дружиною та маленьким сином, висловив щире захоплення святом, яке створили для діток людей, які захищають Україну на Сході.

«Усі ми разом з дітьми справді змогли відчути себе у країні мрій. Новорічна атмосфера, яка створена у Воротнівському лісництві, дозволила усім хоча б на декілька годин забути про негаразди, які відбуваються у реальному житті. Усі дітки отримали, окрім подарунків від Санти, ще і море радості і позитиву. У новому році діти бажають мати мир і щоб їхні татусі скоріше поверталися додому і проводили більше часу з ними», – висловився чоловік.

Як розповів директор державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» Віталій Каращук, створення такої резиденції – перша практика для волинських лісівників. Ідея ж, за його словами,  належить  начальнику Волинського ОУЛМГ Олександру Кватирку. І, як запевняють лісівники, вже можна сказати, що вона неймовірно вдала, бо охочих потрапити до справжнього Санти – безліч. Щоправда, проект має, найперше, соціальну місію. Тож цьогоріч протягом новорічно-різдвяних свят таку можливість у Воротнівському лісництві матимуть, насамперед, діти соціальних категорій, учні шкільних лісництв, а також діти волинських лісівників.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька ялинка визнана найкращою в Україні
Наступна новина У США розбився літак, є жертви
Останні новини
Схожі новини