Діти волинських захисників поїхали на відпочинок у Карпати

Діти волинських захисників поїхали на відпочинок у Карпати

Діти волинських захисників вирушили на відпочинок у Карпати. Оздоровчий тур організовано Волинською обласною радою та благодійним фондом «Асамблея добрих справ» у рамках меморандуму про співпрацю.

Про це йдеться на сайті Волиньради. 

Сотня малих волинян віком 8-12 років з родин загиблих, полонених та діючих військовослужбовців відпочиватимуть в одному з дитячих таборів у мальовничій місцині Карпат. Крім змістовного і різноманітного дозвілля, традиційних літніх розваг на малечу також чекає і психологічна реабілітація. Для цього двадцятеро супроводжуючих від благодійного фонду пройшли спеціальне навчання.

З «Асамблеєю добрих справ» Волиньрада співпрацює вже понад 2 роки, реалізовано не один спільний проєкт. Благодійний фонд опікується не лише дітьми, а й активно допомагає Об’єднаним силам оборони, цивільним, постраждалим від російської агресії, а також рятувально-аварійним службам. Керівництво та депутатський корпус обласної ради висловлюють вдячність партнерам за ефективну взаємодію у здійсненні благодійної місії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили волонтерське кафе
Наступна новина У місті на Волині 33 воїнам посмертно присвоїли статус «Почесного громадянина»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні