Дитячу залізницю у Луцьку передали на баланс Палацу учнівської молоді

Дитячу залізницю у Луцьку передали на баланс Палацу учнівської молоді

Дитячу залізницю, що знаходиться на вулиці Шопена в обласному центрі Волині,  передали на баланс Палацу учнівської молоді. 

Відповідне рішення ухвалили під час засідання 57-ї сесії міської ради.

З метою впорядкування і належного утримання майна Луцької міської територіальної громади був підготовлений відповідний проєкт рішення.

«У цьому році плануємо відновити рух потягів на дитячій залізниці, там здійснять мінімальні заходи щодо відновлення роботи цього об'єкту без капітальних вкладень. Це буде один із структурних підрозділів Палацу учнівської молоді, це і логічно, бо буде такий гурток для дітей, і територіально знаходиться поруч. Після завершення воєнного стану цей об'єкт має великий потенціал, буде дуже цікавою локацією для дітей та підлітків», - зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Нагадаємо, дитяча залізниця у Луцьку була побудована в 50-ті роки минулого століття. Загалом майновий комплекс дитячої залізниці – це теплотяг, два пасажирських вагони, дві станції «Росинка» і «Водограй», стрілочні пости, колія, шпали, світлофори та інше майно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі попрощаються зі старшим солдатом Василем Гавруком
Наступна новина На Волині рідним полеглих Героїв вручили їх посмертні нагороди. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні