Дієтологи дали поради, як можна швидко і легко схуднути

Дієтологи дали поради, як можна швидко і легко схуднути
Щоб схуднути, радикальні зміни у харчуванні не потрібні. Фото - ukrhealth.net

Багатьом здається, що для радикального схуднення потрібні радикальні зміни в харчуванні. Однак експерти-дієтологи розповіли, що існують не занадто важкі для людини зміни в раціоні, які дають дивовижні результати.

Про це пише портал про здоров’я Ukrhealth.

Не можна черговий раз не погодитися з твердженням про те, що людина є тим, що вона їсть. Якщо хочете мати плоский живіт з кубиками і біцепси, то для цього необхідно не тільки посилено працювати в спортзалі, але і вживати продукти харчування, що сприяють схудненню і зміцненню імунітету.

Існують прості поради, дотримання яких дозволяє підвищити результативність будь-якої здорової дієти. Наприклад, коли ви вибираєте собі страви на обід, то відмовтеся від смаженої картоплі на користь салату для того, щоб збільшити вміст волокон у раціоні. Пакетик чіпсів замініть на такий же пакетик горіхів.

Частіше експериментуйте з горіховою олією. Корисними для здоров’я є олія арахісу, мигдалю або кеш’ю, які містять багато білків, мінералів і волокон.

Спробуйте замінити майонез натуральним йогуртом для того, щоб використовувати його в сендвічах або заправляти різного роду страви. В йогурті менше жиру і більше білка, кальцію, вітаміну B12, а також найцінніших пробіотиків. Комбінуйте приготовані помідори, авокадо.

Якщо ви вживаєте страви, багаті на залізо, то пийте разом з ними апельсиновий сік, оскільки вітамін С сприяє кращому поглинанню заліза з зелених листових овочів начебто шпинату або броколі.

Вживайте рибу разом з йогуртом, що містить невелику кількість жиру. Особливо це стосується жирної риби начебто форелі або тунця. Вітамін D, який міститься у ній, дозволяє організму краще абсорбувати кальцій з йогурту.

Коли ви готуєте якісь страви, додайте туди овочів: моркви, помідорів, – щоб в результаті отримати більше каротину, якого в приготовлених овочах більше, ніж у сирих.

Робіть кашу на молоці, а не на воді, і використовуйте для її приготування цільнозернові продукти. Це посилить вміст кальцію і зміцнить кістки і зуби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили явку на виборах у громадах Волині
Наступна новина Луцьк залишився без ексклюзивного сувеніру. ФОТО
Останні новини
Схожі новини