Для військових розроблять нові штани з наколінниками, підсумки та бейсболку

Для військових розроблять нові штани з наколінниками, підсумки та бейсболку

Міноборони планує розширити асортимент речового майна для військових. У відомстві розробляють технічні специфікації для бейсболки, штанів з наколінниками, підсумків для турнікетів та планшетів.

Саме ці речі є найбільш потрібними, засвідчило опитування військових, яке протягом липня-серпня провів Департамент політики закупівель Міноборони спільно з Командуванням сил логістики, йдеться на сайті МОУ.

За словами заступника міністра оборони України Дмитра Кліменкова, опитування провели, щоб дізнатися реальний стан справ із забезпеченням ЗСУ формою, бронежилетами, шоломами. По цьому майну потреба практично повністю закрита, і забезпечення відбувається в повному обсязі зі сформованими складськими запасами. Також військові мали можливість висловити побажання про те, якого речового майна їм бракує. Наприклад, на їх думку, варто видавати також демісезонні куртки (вітровки), одномісні індивідуальні намети, підсумки для планшетів та турнікетів, військові бейсболкт, тактичні кросівки тощо.

«Ми прагнемо забезпечити наших військових усім необхідним для ефективного виконання завдань. Змінюється війна, змінюються потреби - і ми дослуховуємось до військовослужбовців. Під час опитування вони висловили конкретні побажання щодо речового майна, якого їм бракує. Ми це врахуємо», – зазначив Дмитро Кліменков.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін встановив новий розмір виплат у разі загибелі або поранення військових
Наступна новина Ковель передав безпілотники князівській бригаді
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні