До Луцька завітали представники Української академії лідерстває. ФОТО

До Луцька завітали представники Української академії лідерстває. ФОТО

До Луцька завітало майже півсотні студентів Української академії лідерства, осередки якої є у Львові та Ужгороді. Це освітня інституція, формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей.

Про це повідомили у міськраді. 

Академія поєднує річну програму (10 місяців) між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства. Під час навчання в Академії кожен студент розвивається в фізичному, емоційному, інтелектуальному та суспільному напрямках. Є і у Луцьку студенти та випускники Української академії лідерства.

Важливою частиною навчальної програми є експедиції Україною. Тож сьогодні до нашого міста вони приїхали, щоб дослідити його та познайомитись з місцевою громадою.

На зустріч зі студентами в Окольний замок завітала заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк та розповіла гостям про історію нашого міста.

“Луцьк — одне з найдревніших міст України, яке в різні часи перебувало під владою різних країн. І Європейський Союз зародився саме в Луцьку, тому що у 1429 році тут відбувся з’їзд монархів, що стало початком переговорів, ідей та думок, щодо об’єднання багатьох країн світу в боротьбі з татаро-монгольською навалою. І як ми сьогодні бачимо, росія у нас теж подібна до татаро-монгол і поводять себе так само на нашій землі. Тому по праву ми вважаємо, що Луцьк — справді європейське місто. Я впевнена, що ті дні, які ви проведете в нашому місті, вони подарують вам неймовірні емоції та враження”, - зазначила Ірина Чебелюк.

У Луцьку делегація пробуде два дні, після чого повернеться до Ужгорода.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь суне похолодання
Наступна новина На Волині під час благодійного футбольного турніру зібрали понад 260 тисяч на ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні