До Луцька з'їхалися юні конструктори зі всієї Волині. ВІДЕО

До Луцька з'їхалися юні конструктори зі всієї Волині. ВІДЕО

До Луцька з'їхалися юні конструктори зі всієї Волині – на обласний конкурс з радіоелектронного конструювання. Змагатимуться у двох вікових категоріях – молодшій та старшій групах.

Спочатку журі перевірили теоретичні знання, а потім приступили до практичних. Вже за 4 години школярі повинні змонтувати радіоелектронний пристрій.

Анатолій з Нововолинська представляє молодшу групу. Каже, що на гурток ходить давно та може розібрати та зібрати вже багато електронних пристроїв вдома. Підготувавши власні необхідні інструменти та матеріал – допомагає й іншим учасникам.

Перед початком всіх учасників ознайомили з технікою безпеки. В обох групах – по декілька інструкторів, які слідкуватимуть за процесом травлення друкованої плати радіоелектронного пристрою. А переможці вже на початку наступного року представлятимуть область на всеукраїнських змаганнях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Tax free: наскільки подешевшають електрокари після скасування ПДВ та акцизу
Наступна новина Який чай випити, щоб заспокоїтись та схуднути
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні