До останньої хвилини життя боровся з ворогом: спомин про Героя з Волині

До останньої хвилини життя боровся з ворогом: спомин про Героя з Волині

Радіотелефоніст стрілецького батальйону, старший солдат 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Володимир Андрійович Ніколайчук, 1974 року народження, віддав життя за Україну 18 жовтня 2023 року. Герой загинув, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Лиман Перший Куп'янського району Харківської області.

Спогади про захисника опублікували на сайті Рожищенської громади. 

Усі, з ким зводило життя Володимира Ніколайчука у мирний час, пам'ятають його як просту, щиру та відповідальну людину. Він завжди готовий був прийти на допомогу, нікому не відмовляв у важку хвилину.

Був надійним побратимом Володимир Ніколайчук і на передовій. Волинянин мужньо боровся з ворогом до останньої хвилини свого життя. І помер як Герой.

За особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, та самовіддане виконання військового обов’язку Володимира Андрійовича Ніколайчука нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Минає скорботний рік, але час не гоїть рану на серці рідних.

Воїн Небесного легіону Володимир Ніколайчук тепер живе у пам'яті як світлий образ мужнього воїна та вірного сина України.

Царство Небесне Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Захисника з Волині нагородили «Золотим хрестом»
Наступна новина «Це робота, яка приносить задовлення». Прикордонник-кінолог розповів про службу і вибір професії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні