До руху за доступне розмитнення машин приєдналися два волинських міста

До руху за доступне розмитнення машин приєдналися два волинських міста

До руху за доступне розмитнення машин приєдналися два волинських міста.

Цими вихідними близько вісімдесяти автівок на євро номерах здійснили автопробіг Луцьк – Рожище – Ковель, аби знову нагадати про проблеми доступного розмитнення, – повідомляє Суспільне Волинь

Передувала автопробігу зустріч волинських власників європейських машин і розробка ідей та пропозицій у нову редакцію закону, який має зробити доступними автівки, що ввозяться з Європи до України.

«Ми хочемо отримати від нашої влади, все таки закон, який дозволить нам доступно розмитнювати автомобілі без нав’язаних акцизів, непомірних цін і так далі.  Ми хочемо прирівнятися у розмитненні до наших блищих сусідів – Молдови, Литви, Польщі, тощо», – говорить співзасновник громадської організації Андрій Щербина.

Також автомобільна спільнота декларує наміри не зупинятися на проблемах доступного розмитнення, розповів волинянин Ігор Антонюк:

«Є багато болючих питань і соціальних, і питань на автомобільну тематику, таких як дороги, перевантаження, ремонти доріг, будівництво доріг. Крім того є ще питання автомобільних шкіл, видачі прав водіям, і багато інших питань, пов’язаних з автомобільною тематикою, та турбують громаду».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зловили російського шпигуна
Наступна новина ЄС офіційно продовжив санкції за порушення українського суверенітету
Останні новини
Схожі новини