До волинських гвардійців з концертом завітали артисти 33–го Будинку офіцерів ЗСУ

До волинських гвардійців з концертом завітали артисти 33–го Будинку офіцерів ЗСУ

Перед волинськими Нацгвардійцями виступив колектив 33–го Будинку офіцерів ЗСУ.

Про це інформує Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

На передодні, коли Україна буде відзначати свою незалежність, дух єдності та патріотизму особливо сильно відчувається серед захисників, які боронять свободу  рідної країни. Артисти художнього колективу 33 – го Будинку офіцерів вирішили підтримати бойовий дух військових, організувавши концерт у польових умовах. Сцена цього разу була не типовою, проте, це не завадило артистам передати своє натхнення та енергію, які були необхідні в умовах нашого сьогодення, щоб ще більше відчути важливість своєї місії.

В програмі концерту були, як патріотичні пісні, так і ті, що несуть в собі дух незламності українського народу. Залунали й народні мелодії, які пробудили в серцях Нацгвардійців спогади про мирне життя, нагадали про домівки, де їх чекають. Один із кульмінаційних моментів концерту стало виконання авторської пісні - « Незламні воїни світла», солістами Тетяною Ткач і Андрієм Гураль. Заслужені артисти України, Марія і Володимир Лобураки поринули з військовими у небокрай народних пісень та додали колориту українською вишиванкою. Артист оригінального жанру, фокусник та ілюзіоніст Василь Сав’юк потішив та розвеселив гвардійців своїм амплуа. Завершив програму виступу, Народний артист України Василь Данилюк, його композиції лунали потужно, ніби кожен присутній вкладав у неї свою душу.

Цей концерт став не просто розвагою, а справжнім актом підтримки й об'єднання нації у цей важливий для України час. Артисти показали, що культура і мистецтво можуть бути потужною зброєю в боротьбі за свободу і незалежність України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ВР дозволила відстрочку від мобілізації для неповнорідних родичів загиблих чи зниклих воїнів
Наступна новина Волинь втратила ще двох воїнів-Героїв
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні