До зведеного бюджету у Волинській області надійшло 8,4 мільйона гривень екологічного податку

До зведеного бюджету у Волинській області надійшло 8,4 мільйона гривень екологічного податку

За вісім місяців поточного року до бюджету ГУ ДФС у Волинській області надійшло 8,4 млн. грн. екологічного податку, що більше минулорічного показника на 26,6% або 1,8 млн. гривень.

Про це учасників наради при голові Волинської ОДА інформувала начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук, пише їх прес-служба.

Читайте також: На Волині фіскали виявили підпільну АЗС

«З метою розширення бази оподаткування з екологічного податку ГУ ДФС в області проводиться моніторинг господарської діяльності суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність пов’язану з викидами в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення зокрема, у сфері птахівництва, за якими існує ризик несплати екологічного податку за відходи по утилізації падежу поголів’я птиці», - звернула увагу учасників наради Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів наголосила, що з метою виявлення резервів (потенційних платників) по наповненню бюджету додатковими надходженнями, фіскали  будуть продовжувати моніторинг суб’єктів господарювання, зокрема і фізичних осіб-підприємців, які отримали (мають діючі) дозволи на викиди забруднюючих речовин, спецводокористування та використовують радіочастотний ресурс України в частині повноти нарахування та сплати податків.

Читайте також: Луцький депутат судиться із фіскалами через свій бізнес. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День міста Луцька: програма заходів
Наступна новина На Волині за гроші позики Світового банку розпочнуть роботи на ще 10 об’єктах під амбулаторії
Останні новини
Схожі новини