Довгожителька з Волині відзначила 95-річчя

Довгожителька з Волині відзначила 95-річчя

Вчора, 18 березня, 95 років від дня народження відзначила жителька села Гірники Ратнівської громади Лещук Олександра Якимівна. З нагоди такої події до ювілярки з найщирішими привітаннями, побажаннями та подарунками завітали Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та староста Гірниківського старостинського округу Іван Терещук.

Про це йдеться на сайті громади. 

За плечима іменинниці – непрості життєві роки в рідному селі. Свою трудову діяльність Олександра Якимівна розпочала з раннього віку, пасла свою та чужу худобу, допомагала батькам по господарству. В юному віці брала участь у будівництві дороги Ковель-Брест. Через три місяці після народження першої дитини пішла працювати в радгосп дояркою. Разом з чоловіком виховали троє дітей.

Сьогодні Олександра Якимівна радіє, що Господь подарував їй 9 внуків, 17 правнуків і ще чекають на поповнення в родині. Неймовірну радість та задоволення іменинниця отримала від побажань, уваги та квітів від гостей, які завітали до неї у такий день. Адже турбота, пам’ять і звичайне добре слово надзвичайно важливі в усі часи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощаються із воїном Ігорем Остапчуком
Наступна новина На Волині знизилася захворюваність на COVID-19
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні