ДТП на блокпості поблизу Луцька: розповіли про стан постраждалих

ДТП на блокпості поблизу Луцька: розповіли про стан постраждалих

Сьогодні, 9 квітня, вранці на автодорозі біля села Гірка Полонка Луцького району бус марки Mercedes Sprinter врізався у блокпост. Внаслідок аварії травмувались дільничний офіцер поліції та доброволець громади. Також травмувалась пасажирка автомобіля.

Як розповіла Суспільному інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, кермував бусом житель Рівненщини. Попередньо, він заснув за кермом.

Правоохоронця та члена добровольчого формування швидка доправила до Луцької міської лікарні. У одного із них, попередньо, діагностували струс і множинні різані рани тіла, у іншого — різані рани тіла, розповів медичний директор обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Абрамов.

Травмовану пасажирку буса медики швидкої доставили до обласної клінічної лікарні. Попередньо у неї діагностували струс мозку.

За даними Нацполіції області, наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловік здав поліції друга, який сів п'яний за кермо
Наступна новина Волинські прикордонники отримали безпілотники. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні