Дует з Монатіком та перший виступ у Луцьку: про що розповів гурт DILEMMA. ФОТО

Дует з Монатіком та перший виступ у Луцьку: про що розповів гурт DILEMMA. ФОТО

Вперше на виступ до Луцька приїхав київський гурт DILEMMA.

Про це вони повідомили під час прес-конференції у РЦ «Промінь» 31 липня.

«Ми вперше в Луцьку. Поки ще нічого не зрозуміли, адже нас «кинули» в автобус і просто привезли. Зараз зустріч зі слухачами, потім у нас виступ. Але сьогодні гурт DILEMMA виступатиме в Луцьку вперше. До речі, це дуже круто і знаково. Якщо вистачить часу, то, можливо, погуляємо містом», – розповів фронтмен гурту Євген Бардаченко.

Також він поділився, що у минулому році вони взяли участь у відборі до Євробачення, а чи робитимуть це в наступному, ще не знають, адже мають багато планів.

«Якби ми потрапили на «Євробачення», це був би повний розрив… Ми до останнього вірили, що люди зрозуміють нашу музику й підтримають нас», – зазначив фронтмен.

За його словами, пісня Нетти Барзілай, яка виграла на Євробаченні, подібна зі звучанням пісні гурту DILEMMA. Він зауважив, що вони мають майже однаковий темп.

Євген поділився, що атмосфера на відборі була прикольною.

«СТБ дуже професійно до цього відноситься. Номерів було дуже багато, один за одним. Наш номер був повністю «поставлений».Ми показали, як це має виглядати і все», – наголосив Барченко.

У планах виконавців записати альбом, який вони мають «здати» до вересня, а також всеукраїнський тур на підтримку альбому, що стартує вже цієї осені.

Фронтмен гурту додав, що раніше вони вже думали про співпрацю з іншими українськими виконавцями і вони не виключають, що в майбутньому запишуть пісню з MONATIKом.

До слова, перед кожним виступом учасники гурту «обмінюються енергетикою, відчувають одне одного, поклавши руку на руку». Після спілкування з журналістами, учасники гурту зробили фото на пам’ять зі своїми фанатами.

Читайте також: У Луцьку стартував LUX FM Party Tour

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стартував LUX FM Party Tour. ФОТО
Наступна новина Два луцькі магазини продавали алкоголь вночі
Останні новини
Схожі новини